[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 9، شماره 1 - ( 5-1395 ) ::
جلد 9 شماره 1 صفحات 19-9 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی تاثیر پودر گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص‌های سلامت میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931)
محمد خلیل پذیر* ، الهام اکبرپور
پژوهشکده میگوی کشور- بوشهر
چکیده:   (3376 مشاهده)
در مطالعه حاضر، تاثیر درصدهای مختلف پودر گیاه سیر افزوده شده به جیره غذایی بر روی شاخص‌های سلامت میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) به مدت 60 روز مورد بررسی قرار گرفتند. در این تحقیق از میگوهای با میانگین وزنی 9-8 گرم متشکل از چهار تیمار هر کدام با سه تکرار شامل تیمار صفر درصد پودر گیاه سیر به عنوان تیمار شاهد، تیمار 5/0 درصد، تیمار 1 درصد و تیمار 2 درصد پودر گیاه سیر استفاده شد. نتایج بدست آمده حاکی از آن بود که تراکم سلول‌های هموسیت خون (THC) و پروتئین کل پلاسما (TPP) در میگوهای تیمار تغذیه شده با جیره غذایی حاوی 2 درصد پودر گیاه سیر نسبت به میگوهای تیمار تغذیه شده با جیره غذایی حاوی 1، 5/0 و صفر درصد پودر گیاه سیر به­ طور معنی­ داری افزایش یافته بود (0.05P<). لیکن در میگوهای تیمار شاهد مقادیر اندازه‌گیری شده به­ طور معنی­ داری کمتر از میگوهای تیمارهای آزمایشی بود (0.05P<). بنابراین می‌توان عنوان نمود که استفاده از پودر گیاه سیر به میزان 2 درصد در جیره غذایی با افزایش سطح سلول‌های هموسیت خون و پروتئین کل پلاسما موجب فعال شدن سیستم ایمنی غیر اختصاصی در میگوهای سفید غربی می‌شود.
واژه‌های کلیدی: پودر گیاه سیر، میگوی سفید غربی، سلول‌های هموسیت خون، پروتئین کل پلاسما
متن کامل [PDF 851 kb]   (1424 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/1/23 | پذیرش: 1397/11/30 | انتشار: 1397/11/30
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Pazir M K, Akbarpour E. Effect of garlic powder (Allium sativum) on immune responses of Litopenaeus vannamei (Boone, 1931). Journal of Biosafety 2016; 9 (1) :9-19
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-126-fa.html

پذیر محمد خلیل، اکبرپور الهام. بررسی تاثیر پودر گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص‌های سلامت میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931). فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1395; 9 (1) :9-19

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-126-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 9، شماره 1 - ( 5-1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645