تاثیر گیاهان تراریخته بر سلامت انسان از طریق داروهای زیستی و غذاها
|
ماندانا عسکری* |
گروه زیست فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز |
|
چکیده: (5688 مشاهده) |
هدف از نگارش این مقاله، بررسی نقش محصولات تراریخته در راستای سلامت انسان بود. در این مقاله، که با تکیه بر مطالعات انجام شده در گوشه و کنار جهان پهناور گردآوری شده، به نقش تقویت زیستی محصولات گیاهی، غذاهای کاربردی تراریخته و داروهای زیستی حاصل از این گیاهان پرداخته شده است. نتیجه بدست آمده حاکی از فایده و اثر انکار ناپذیر این محصولات بر پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها و مشکلات جسمی می باشد. با به کارگیری راهبردهای مناسب و ایجاد زمینه های لازم برای این صنعت، می توان از این صنعت بهره مند شد و گامی به سوی تولید فناوری، اقتصاد مقاومتی و اشتغال زایی برداشت. |
|
واژههای کلیدی: تقویت زیستی، غذاهای کاربردی، داروهای زیستی، سلامت، زیست فناوری |
|
متن کامل [PDF 137 kb]
(14019 دریافت)
|
دریافت: 1392/7/29 | پذیرش: 1392/9/29 | انتشار: 1392/9/29
|
|
|
|