[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 11، شماره 1 - ( 3-1397 ) ::
جلد 11 شماره 1 صفحات 45-33 برگشت به فهرست نسخه ها
تولید پروتئین نوترکیب انسولین (IGF-1) در گیاهان و راهکارهای افزایش آن‌ها از طریق مهندسی ژنتیک
علی اکبر غلامی*
دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز، ایران
چکیده:   (3975 مشاهده)
اخیرا دیابت وابسته به انسولین سومین عامل بزرگ مرگ ‌و میر در کشورهای صنعتی بعد از بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان شده است. تزریق انسولین و یا پروتئین­‌های شبه انسولین از قبیل IGF-1، مهم‌ترین روش درمان این بیماری محسوب می‌شود. با توجه به روند افزایشی این بیماری، روش‌های متداول جوابگوی نیاز روز افزون به این نوع پروتئین­‌ها نخواهد بود. بنابراین، توسعه تکنیک­‌های جدید برای تولید این پروتئین‌­ها در سطوح بالاتر و باکیفیت بیشتر، از اهمیت بالایی برخوردار است. در حال حاضر، این پروتئین­‌ها بیشتر در سیستم‌های باکتریایی و مخمر تولید می‌شوند، ولی به ­دلیل مشکلاتی که این سیستم‌­ها دارند و همین‌طور برای ایمنی بیشتر و تولید با ظرفیت بالا، استفاده از سیستم­‌های گیاهی توصیه می‌شود. مزایای تولید پروتئین‌­های نوترکیب در گیاهان از قبیل فرآوری و انجام تغییرات پس از ترجمه مناسب، فقدان اندوتوکسین­‌های موجود در باکتری، می‌­باشد. استفاده از گیاهان تراریخته به ­عنوان سیستم‌های بیان مناسب برای تولید پروتئین نوترکیب در مقیاس وسیع و سطوح تجاری، می‌تواند هزینه تولید آن­را تا حدود زیادی کاهش دهد. تولید پروتئین‌­های دارویی در گیاهان، پیشرفت­‌های قابل‌توجهی را در صنعت آزمایشگاهی و دارویی داشته است. انواع پروتئین­‌های باارزش از جمله پروتئین­های سرم انسان، تنظیم کننده‌­های رشد، آنتی­‌بادی، واکسن، آنزیم‌­های صنعتی، در گیاهان به طور موثری بیان شده است.
واژه‌های کلیدی: ژن IGF-1، دیابت، مهندسی ژنتیک
متن کامل [PDF 555 kb]   (5361 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1396/8/25 | پذیرش: 1397/12/7 | انتشار: 1397/12/7
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Solutions for increasing and producing recombinant insulin (IGF-1) in plants through genetic engineering. Journal of Biosafety 2018; 11 (1) :33-45
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-222-fa.html

غلامی علی اکبر. تولید پروتئین نوترکیب انسولین (IGF-1) در گیاهان و راهکارهای افزایش آن‌ها از طریق مهندسی ژنتیک. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1397; 11 (1) :33-45

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-222-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 11، شماره 1 - ( 3-1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645