[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 12، شماره 4 - ( 12-1398 ) ::
جلد 12 شماره 4 صفحات 76-53 برگشت به فهرست نسخه ها
گالاکتوالیگوساکاریدهای میکروبی: تولید، اثرات زیستی و کاربردها
منیرالسادات شاکری* ، علی امینی بیدختی
استادیار موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، گروه پژوهشی زیست فناوری مواد غذایی، مشهد، ایران
چکیده:   (1872 مشاهده)
گالاکتوالیگوساکاریدها ترکیبات غذایی بر پایه کربوهیدرات هستند که می‌توانند در فعالیتهای فیزیولوژیکی مرتبط با سلامتی از جمله تولید اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه، انتقال انرژی در کولونوسیتها و رشد و تمایز سلولی سلولهای اپیتلیال روده موثر باشند. گالاکتوالیگوساکاریدها در حیوانات و انسانها به‌عنوان ترکیبات پری‌بیوتیک شناسایی شده‌اند و با موفقیت در طیف گسترده‌ای از محصولات غذایی مانند محصولات نانوایی، شیرخشک نوزاد، فرآوردههای لبنی و نوشیدنیها استفاده شده‌اند. گالاکتوالیگوساکاریدها را میتوان از دو منبع دانه سویا و لاکتوز حاصل از شیر گاو به‌صورت شیمیایی و یا آنزیمی سنتز و تولید کرد. انتخاب فناوری مناسب برای فرآیند هیدرولیز لاکتوز یا تولید گالاکتوالیگوساکاریدها به ماهیت سوبسترا و ویژگیهای آنزیم بستگی دارد. تنظیمات راکتور عامل مهم دیگری است که میتواند بر بازده و ترکیب مخلوطهای گالاکتوالیگوساکاریدی اثر داشته باشد. در این مقاله به‌طور خلاصه جنبههای مختلف مربوط به تولید گالاکتوالیگوساکاریدها از جمله انواع آنها و عملکرد ترکیبات فراسودمند آن، نقش آنها به‌عنوان پری‌بیوتیک و تولید صنعتی آن از طریق روشهای میکروبی و همچنین راهکارهای بهبود فرآیند تولید بررسی میشوند. مشخصات فیزیکی، شیمیایی، اثرات فیزیولوژیکی و کاربردهای گالاکتوالیگوساکاریدها نیز به‌طور خلاصه بیان شده است.
واژه‌های کلیدی: گالاکتوالیگوساکاریدها (GOS)، پری‌بیوتیک، سنتز آنزیمی، شیرخشک نوزادان
متن کامل [PDF 1861 kb]   (376 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/10/15 | پذیرش: 1399/11/21 | انتشار: 1399/11/30
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Shakeri M, Amini Beidokhti A. Microbial Galacto-oligosaccharides: Production, Biological Effects and Applications. Journal of Biosafety 2020; 12 (4) :53-76
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-368-fa.html

شاکری منیرالسادات، امینی بیدختی علی. گالاکتوالیگوساکاریدهای میکروبی: تولید، اثرات زیستی و کاربردها. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1398; 12 (4) :53-76

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-368-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 12، شماره 4 - ( 12-1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645