[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 4، شماره 4 - ( فصل‌نامه علمي-ترويجي ايمني زيستي 1391 ) ::
جلد 4 شماره 4 صفحات 58-45 برگشت به فهرست نسخه ها
نقش گیاهان تراریخته در تولید آنتی‌ژن واکسن‌ها
چکیده:   (12396 مشاهده)
در جهان کنونی واکسن‌های بسیاری برعلیه بیماری‌های واگیردار در بازار موجود است. اما از آنجایی‌که بیشتر آن‌ها گران هستند در حال حاضر کوشش‌های بسیاری صورت می‌گیرد تا با استفاده از گیاهان تراریخته واکسن‌های خوراکی گیاهی تولید شود. این واکسن‌ها ارزان بوده و نسبت به واکسن‌های تجاری دارای مزایای بسیاری هستند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به سالم بودن فرآورده‌های حاصل و کاهش هزینه‌های تولید، انبارداری و حمل و نقل اشاره کرد. گیاهان تراریخته شده برای این منظور می‌توانند پروتئین‌های نوترکیب شامل آنتی‌بادی‌ها و آنتی‌ژن‌های ویروسی و باکتریایی را بیان کنند. در سال‌های اخیر گیاهانی با ارزش غذایی بالا به‌عنوان سیستم‌های بیان انتخاب شده‌اند. بعضی از آن‌ها را می‌توان خام خورد و در نتیجه نیاز به فرآیند فرآوری و خالص‌سازی را کاهش می‌دهند. تا کنون از گیاهانی مانند موز، گوجه فرنگی، برنج، هویج و .... برای تولید واکسن بر علیه بیماری‌های مشخصی مانند هپاتیت بی، وبا، اچ.آی.وی و .... استفاده شده‌است. در این مقاله به روش‌های تولید واکسن خوراکی با استفاده از گیاهان تراریخته و مزایا و معایب این فناوری اشاره می‌شود.
واژه‌های کلیدی: آنتی‌ژن، گیاهان تراریخته، واکسن‌های خوراکی
متن کامل [PDF 163 kb]   (6998 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1393/1/16 | پذیرش: 1393/1/16 | انتشار: 1393/1/16
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Role of Transgenic Plants in Production of Vaccine Antigens. Journal of Biosafety 2012; 4 (4) :45-58
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-41-fa.html

نقش گیاهان تراریخته در تولید آنتی‌ژن واکسن‌ها. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1391; 4 (4) :45-58

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-41-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 4، شماره 4 - ( فصل‌نامه علمي-ترويجي ايمني زيستي 1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645