[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 10، شماره 3 - ( 8-1396 ) ::
جلد 10 شماره 3 صفحات 65-45 برگشت به فهرست نسخه ها
قارچ‌ها منابع با ارزش بتاگلوکان‌های زیست فعال
منا کاوه ، ابوالفضل پهلوانلو* ، محبوبه سرابی جماب
استادیار گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران
چکیده:   (3621 مشاهده)
بتاگلوکان یک ترکیب کاربردی ارزشمند است که به طور گسترده در طبیعت، بویژه در دیواره‏ سلولی قارچ‏‌ها، مخمرها، باکتری‏‌ها و غلات گسترش فراوان دارد. بتاگلوکان پلی‏‌ساکاریدی متشکل از واحدهای منومر دی‏‌گلوکز است که بواسطه پیوندهای بتا(31) گلیکوزیدی به یکدیگر متصل شده‏‌اند و در فواصل متفاوت از طریق پیوندهای بتا(61) و یا بتا(41) به شاخه‏‌های جانبی نیز اتصال دارند. ویژگی‏‌های منحصر به فرد بتاگلوکان‌‏ها از جمله حلالیت در آب، ویسکوزیته، وزن مولکولی و ... منجر به کاربرد گسترده‏ آن‏‌ها در سیستم‏‌های غذایی گوناگون و همچنین در پزشکی جهت بهبود سلامت انسان شده‏ است. در این میان، بتاگلوکان‏‌های قارچی به علت خواص ضدسرطان، ضدتومور، ضدالتهاب و ضدپیری از مهم‏ترین ترکیبات فعال زیستی بشمار می‏‌آیند. ازاین‏‌رو با توجه به اهمیت منابع قارچی بتاگلوکان‏‌ها در صنایع غذایی و پزشکی، بررسی حاضر در نظر دارد تا با مطالعه و جمع‏‌بندی مقالات در دسترس و معتبر، به معرفی ساختار، سنتز و فعالیت‏‌های زیستی بتاگلوکان‏‌های قارچی، کاربرد و پیامد آن‌‏ها بپردازد.
واژه‌های کلیدی: بتاگلوکان قارچی، پلی‌ساکارید، فعالیت زیستی، دیواره سلولی، ضد سرطان.
متن کامل [PDF 1048 kb]   (3803 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1396/3/4 | پذیرش: 1396/8/20 | انتشار: 1397/11/15
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

kaveh M, pahlevanlo A, sarabi jamab M. Fungies, valuable sources of bioactive β-glucans. Journal of Biosafety 2017; 10 (3) :45-65
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-184-fa.html

کاوه منا، پهلوانلو ابوالفضل، سرابی جماب محبوبه. قارچ‌ها منابع با ارزش بتاگلوکان‌های زیست فعال. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1396; 10 (3) :45-65

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-184-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 10، شماره 3 - ( 8-1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4660