[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 11، شماره 2 - ( 11-1397 ) ::
جلد 11 شماره 2 صفحات 1-18 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی انواع فست فود و بیماری‌های جسمی و روحی حاصل از مصرف آن
منصوره سلیمانی، محمد امیدنژاد
مهندسی علوم و صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
چکیده:   (823 مشاهده)
جهانی شدن و تغییر در شیوه زندگی، تا حد زیادی عادات غذا خوردن اشخاص را تحت تاثیر قرار داده است و بسیاری از مردم مجبور به مصرف غذاهای آماده با کالری بالا از جمله تنقلات شده­ اند. امروزه مصرف فست فود و دیگر غذاهای متنوع، به کاهش مقاومت بدن، ابتلا به بیماری­هایی از جمله افزایش فشار خون، چاقی، تصلب شرائین و نازایی می­شود. همچنین این مواد منجر به مشکلات روحی از جمله افسردگی، سستی اراده، میل به خواب زیاد می‌شود. علی ­رغم معایب مذکور، این مواد دارای مزایایی از جمله صرفه­ جویی در زمان و ایجاد فرصت­های شغلی می‌باشند. پیشگیری و درمان بیماری­های جسمی-روحی انسان­ها در صورت تغذیه صحیح میسر خواهد شد. با توجه به اهمیت و گستردگی این موضوع در جوامع امروزی، هدف از تحقیق حاضر بررسی انواع فست­ فودها و بیماری­های ناشی از مصرف آن­ها در مصرف کنندگان می­باشد. در این مطالعه مروری نقلی، با استفاده از کلمات کلیدی فست ­فود، تغذیه و بیماری­ ها، مطالعاتی مرتبط با آخرین یافته‌ها و مراجع معتبر علمی دنیا گرد­آوری شده است. در پایان، مطالب مرتبط فیش­ برداری شد. نتیجه نهایی این­که، علاوه بر جنبه­ های تغذیه ­ای، لازم است کیفیت فست­ فودها، تاثیر آن­ها بر سلامت مصرف کنندگان، و اقدامات پیشگیرانه­ جهت ایجاد آگاهی و تغییر شیوه مناسب تغذیه، ارائه شود.
واژه‌های کلیدی: تغذیه سالم، فست‌فود، بیماری‌های جسمی و روحی.
متن کامل [PDF 406 kb]   (476 دریافت)    
نوع مطالعه: گزارش مورد | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: ۱۳۹۷/۱/۲۷ | پذیرش: ۱۳۹۷/۶/۱۱ | انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

soleimanifard M, omid nejad M. Evaluation of physical and mental diseases resulting from consumption of fast food. Journal of Biosafety. 2019; 11 (2) :1-18
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-241-fa.html

سلیمانی منصوره، امیدنژاد محمد. بررسی انواع فست فود و بیماری‌های جسمی و روحی حاصل از مصرف آن. فصل‌نامه علمي-ترويجي ايمني زيستي. 1397; 11 (2) :1-18

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-241-fa.html



دوره 11، شماره 2 - ( 11-1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی-ترویجی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 32 queries by YEKTAWEB 4106