[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 11، شماره 2 - ( 11-1397 ) ::
جلد 11 شماره 2 صفحات 18-1 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی انواع فست فود و بیماری‌های جسمی و روحی حاصل از مصرف آن
منصوره سلیمانی* ، محمد امیدنژاد
دانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
چکیده:   (3603 مشاهده)
جهانی شدن و تغییر در شیوه زندگی، تا حد زیادی عادات غذا خوردن اشخاص را تحت تاثیر قرار داده است و بسیاری از مردم مجبور به مصرف غذاهای آماده با کالری بالا از جمله تنقلات شده‌اند. امروزه مصرف فست فود و دیگر غذاهای متنوع، به کاهش مقاومت بدن، ابتلا به بیماری‌هایی از جمله افزایش فشار خون، چاقی، تصلب شرائین و نازایی می‌شود. همچنین این مواد منجر به مشکلات روحی از جمله افسردگی، سستی اراده، میل به خواب زیاد می‌شود. علی‌رغم معایب مذکور، این مواد دارای مزایایی از جمله صرفه‌جویی در زمان و ایجاد فرصت‌های شغلی می‌باشند. پیشگیری و درمان بیماری‌های جسمی-روحی انسان‌ها در صورت تغذیه صحیح میسر خواهد شد. با توجه به اهمیت و گستردگی این موضوع در جوامع امروزی، هدف از تحقیق حاضر بررسی انواع فست‌فودها و بیماری‌های ناشی از مصرف آن‌ها در مصرف کنندگان می‌باشد. در این مطالعه مروری نقلی، با استفاده از کلمات کلیدی فست‌فود، تغذیه و بیماری‌ها، مطالعاتی مرتبط با آخرین یافته‌ها و مراجع معتبر علمی دنیا گردآوری شده است. در پایان، مطالب مرتبط فیش‌برداری شد. نتیجه نهایی این‌که، علاوه بر جنبه‌های تغذیه‌ای، لازم است کیفیت فست‌فودها، تاثیر آن‌ها بر سلامت مصرف کنندگان، و اقدامات پیشگیرانه جهت ایجاد آگاهی و تغییر شیوه مناسب تغذیه، ارائه شود.
واژه‌های کلیدی: تغذیه سالم، فست‌فود، بیماری‌های جسمی و روحی.
متن کامل [PDF 406 kb]   (1773 دریافت)    
موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1397/1/27 | پذیرش: 1397/6/11 | انتشار: 1397/12/11
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

soleimanifard M, omid nejad M. Evaluation of Physical and Mental Diseases Resulting from Consumption of Fast Food. Journal of Biosafety 2019; 11 (2) :1-18
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-241-fa.html

سلیمانی منصوره، امیدنژاد محمد. بررسی انواع فست فود و بیماری‌های جسمی و روحی حاصل از مصرف آن. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1397; 11 (2) :1-18

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-241-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 11، شماره 2 - ( 11-1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645