[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 13، شماره 2 - ( 6-1399 ) ::
جلد 13 شماره 2 صفحات 30-17 برگشت به فهرست نسخه ها
ایمنی، امنیت و پایداری غذایی در عصر همه‌گیری کرونا (کووید-19)
دنیا دزفولی ، محمد جوکی*
استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران
چکیده:   (2632 مشاهده)
از آنجایی‌که عفونت ویروس جدید کرونا (کووید-19) گسترش یافته و بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی (WHO) به‌صورت همه‌گیر درآمده، جوامع انسانی را با ارقام و آمارها درگیر کرده است. چند مورد جدید؟ چند کشور؟ آیا منحنی ابتلا در حال رشد است؟ میزان مرگ و میر چقدر است؟ در حالی‌که هنوز گستردگی ابعاد این بیماری نامشخص است، تأثیر اقتصادی شیوع ویروس نیز نگرانی بزرگی ایجاد می‌کند. تأثیر ویروس بر زنجیره تأمین مواد غذایی نیز قابل توجه است. آیا ما در معرض کمبود مواد غذایی یا جهش قیمت خواهیم بود؟ چگونه می‌توان این تأثیرات را به حداقل رساند؟ آیا اجتناب از انحصارگرایی، نظارت بر قیمت‌ها و حمایت از قشر آسیب‌پذیر از طریق شبکه‌های تأمین اجتماعی می‌تواند تأثیر شیوع این ویروس را محدود کند؟ نقش ایمنی غذایی بر جلوگیری از انتشار ویروس و اثرات آن بر امنیت غذایی چیست؟ آیا افزایش آگاهی در مورد ایمنی مواد غذایی و تبعیت از مقررات بهداشتی، از جمله حقوق، نقش‌ها و مسئولیت‌های کارگران، اطمینان از عدم انتقال ویروس توسط افراد در امتداد زنجیره تأمین مواد غذایی می‌تواند در پایان دادن به این بیماری و تاثیرات عمیق آن بر امنیت غذایی موثر باشد؟
واژه‌های کلیدی: امنیت غذایی، ایمنی و پایداری، غذا، کرونا، سلامت عمومی
متن کامل [PDF 1016 kb]   (778 دریافت)    
موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/6/1 | پذیرش: 1399/6/30 | انتشار: 1399/6/30
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Dezfouli D, Jouki M. Food Safety, Security and Sustainability in Corona Epidemic Era (Covid-19). Journal of Biosafety 2020; 13 (2) :17-30
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-346-fa.html

دزفولی دنیا، جوکی محمد. ایمنی، امنیت و پایداری غذایی در عصر همه‌گیری کرونا (کووید-19). فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1399; 13 (2) :17-30

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-346-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 13، شماره 2 - ( 6-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645