دانشیار، گروه علوم وصنایع غذایی، واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده: (2469 مشاهده)
هدف از این مقاله، ارزیابی میزان تاثیر مصرف پریبیوتیک اولیگوساکارید بر کاهش خطر ابتلا به بیماریهایی نظیر دیابت، فشارخون، چربی و سرطان روده در انسان است. در افراد با سنین مختلف، مصرف پریبیوتیک اولیگوساکارید نقش بسیار موثری بر عملکرد رودهها دارد. بهطور کلی میتوان به ارزیابی میزان کاهش جذب گلوکز در افراد دیابتی، کاهش چربی، کاهش میزان حساسیت در نوزادان تغذیهشده با شیر مادر و افزایش دفع و رفع یبوستهای مزمن در افراد مسن اشاره کرد. همچنین در پژوهشهای انجامشده بر بهبود عملکرد روده، مصرف اولیگوساکاریدها در زنان و مردان با بهبود عملکرد و کاهش درد شکم، نفخ و تغییر در عملکرد روده همراه بوده است.
sharifan A, belish mayahi K. Evaluation of the Effect of Oligosaccharide Prebiotics on Improving Gastrointestinal Function. Journal of Biosafety 2020; 13 (2) :67-74 URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-360-fa.html