[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 14، شماره 2 - ( 6-1400 ) ::
جلد 14 شماره 2 صفحات 100-81 برگشت به فهرست نسخه ها
سنتز و بررسی خصوصیات ساختاری، الکتریکی و آنتی‌اکسیدانی نانوکامپوزیت کیتوزان-پلی‌پیرول جهت بسته‌بندی هوشمند مواد غذایی
بهزاد محمدی* ، سجاد پیرسا ، فروغ محترمی ، مهدی جلالی ، ندا فلاح
دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم وصنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، مؤسسه غیر انتفاعی آفاق ارومیه، ارومیه، ایران
چکیده:   (1728 مشاهده)
در قرن حاضر تلفیق پلیمرهای رسانا یعنی موادی که علاوه‌بر بهبود خواص عمومی پلیمرها، دارای خواص الکتریکی و مغناطیسی نیز باشند با بیوپلیمرهای طبیعی برای بسته‌بندی هوشمند مواد غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق از نانوذرات پلی‌پیرول با غلظت‌های مختلف استفاده و نانوکامپوزیت کیتوزان-پلی‌پیرول به روش شیمیایی تهیه شد.سپس خصوصیات ساختاری و عملکردی فیلم‌ها مورد بررسی قرار گرفت. اندازه، شکل و مورفولوژی ذرات سنتزشده با استفاده از روش میکروسکوپ پویش الکترونی بررسی شد. نتایج بدست آمده نشان داد پلی‌پیرول‌های سنتزشده دانه‌ای شکل و در ابعاد 90-100 نانومتر هستند. خاصیت آنتی‌اکسیدانی و هدایت الکتریکی فیلم‌ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در پی سنتز نانوذرات پلی‌پیرول در ماتریکس پلیمری کیتوزان مقاومت الکتریکی کاهش و هدایت الکتریکی افزایش یافت. همچنین نتایج حاصل از بررسی تأثیر پلی‌پیرول بر خصوصیات فیزیکی فیلم کیتوزان نشان داد که با افزایش غلظت پلی‌پیرول و زمان سنتز میزان حلالیت آبی و نفوذپذیری به بخار آب فیلم‌ها کاهش یافت. برهم‌کنش بین کیتوزان و پلی‌پیرول توسط الگوی طیف‌سنجی مادون‌ قرمز و پراش پرتو ایکس تایید شد.
واژه‌های کلیدی: کیتوزان، پلی‌پیرول، زیست‌تخریب‌پذیری، نانوپلیمرهای رسانا، خواص آنتی‌اکسیدانی
متن کامل [PDF 1694 kb]   (351 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1400/4/29 | پذیرش: 1400/6/3 | انتشار: 1400/7/23
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

mohammadi B, pirsa S, mohtarami F, jalali M, Fallah N. Synthesis and study of Structural, Electrical and Antioxidant Properties of Chitosan-Polypyrrole Nanocomposites for Intelligent Food Packaging. Journal of Biosafety 2021; 14 (2) :81-100
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-418-fa.html

محمدی بهزاد، پیرسا سجاد، محترمی فروغ، جلالی مهدی، فلاح ندا. سنتز و بررسی خصوصیات ساختاری، الکتریکی و آنتی‌اکسیدانی نانوکامپوزیت کیتوزان-پلی‌پیرول جهت بسته‌بندی هوشمند مواد غذایی. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1400; 14 (2) :81-100

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-418-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 14، شماره 2 - ( 6-1400 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645