[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 7، شماره 2 - ( 7-1393 ) ::
جلد 7 شماره 2 صفحات 32-21 برگشت به فهرست نسخه ها
تغییرات اقلیمی و ایمنی زیستی
معصومه محمودی میمند* ، منصوره مظاهری
سازمان ملی استاندارد ایران- پژوهشگاه استاندارد
چکیده:   (3464 مشاهده)
تعیین تاثیرات بالقوه تغییرات قابل پیش­ بینی اقلیم، بر ایمنی غذا و کنترل آن­ها در تمام مراحل زنجیره غذایی، از اهمیت ویژه­ای برخوردار است. هدف، افزایش آگاهی در این زمینه و تسهیل همکاری­های بین­ المللی برای فهم شرایط تغییر ایمنی غذا و ارائه راهکارهایی برای آن می­باشد. عوامل بیماری­زای ناشی از غذا، شامل بیماری­های مشترک بین انسان و حیوان، آلودگی مایکوتوکسین و سموم بیولوژی در فرآورده ­های شیلات و آلودگی­های محیط زیستی در این زمینه با اهمیت می­باشند. در این مقاله همچنین به نیاز به توجه کافی به ایمنی غذا در هنگام عمل آوری، اهمیت بیشتری داده شده است تا بتوان شرایط اضطراری ناشی از حوادث اقلیمی شدید را به طور موثری مدیریت کرد. عدم قطعیت زیادی در خصوص مفاهیم احتمالی ایمنی غذا در تغییرات اقلیمی وجود دارد. این مقاله، برخی تاثیرات قابل انتظاری را که توسط یافته ­های علمی تایید می­شوند، مورد بررسی قرار می­دهد.
واژه‌های کلیدی: تغییرات اقلیمی، آلاینده های غذایی، ایمنی، فعالیت های انسانی، تولید غذا
متن کامل [PDF 496 kb]   (2755 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1393/7/26 | پذیرش: 1397/11/26 | انتشار: 1397/11/26
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

mahmoudi-maymand M, mazaheri M. Climate change and food safety. Journal of Biosafety 2014; 7 (2) :21-32
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-76-fa.html

محمودی میمند معصومه، مظاهری منصوره. تغییرات اقلیمی و ایمنی زیستی. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1393; 7 (2) :21-32

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-76-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 7، شماره 2 - ( 7-1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645