[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 15، شماره 1 - ( 3-1401 ) ::
جلد 15 شماره 1 صفحات 50-33 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد افراد در باره بهداشت و ایمنی مواد غذایی،یک رهیافت ضروری در ایمنی زیستی: مطالعه موردی از دانش آموزان مراکز آموزشی کرمانشاه
مهرداد پویانمهر* ، صبا ملکیان
گروه علوم پایه و پاتوبیولوژی، بخش میکروبیولوژی و ایمونولوژی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه رازی
چکیده:   (1221 مشاهده)
دانش و آگاهی مربوط به خطرات ابتلا به بیماری‌های ناشی از غذاهای آلوده در توسعه ارتقاء سبک زندگی ضروری است. دانش‌آموزان بخش مهمی از جمعیت سالم کشور هستند. این مطالعه با هدف ارزیابی دانش عمومی درمورد بهداشت و ایمنی مواد غذایی و بهبود و ارتقاء خودکارآمدی سبک زندگی دانش‌آموزان مراکز آموزشی استان کرمانشاه به‌عنوان بخشی از جامعه هدف ایران انجام شد. با استفاده از پرسشنامه‌ای توصیفی- تحلیلی سوالاتی در سه بخش برای سنجش سطح آگاهی، نگرش و عملکرد دانش‌آموزان مراکز آموزشی کرمانشاه در دو جنس و رشته‌های تحصیلی متفاوت (400=N)، درمورد بهداشت و ایمنی مواد غذایی به‌عنوان یک رهیافت ضروری ایمنی زیستی بررسی شد. سطح اطلاعات دانش‌آموزان رشته‌های علوم زیستی به‌ترتیب با 76/6%، 83/9% و 80/3% نسبت به علوم غیر‌زیستی با 58/25%، 74/4% و 76/25% و در زنان با 71/1%، 82/8% و 80/6% در مقایسه با مردان با 63/85%، 75/5% و 75/95% در میزان آگاهی، نگرش و عملکرد به‌ترتیب اختلاف معنیداری داشت (P<0/05). بنابراین برگزاری کارگاههای آموزشی و تعیین واحدهای درسی در این زمینه میتواند مفید باشد.          
واژه‌های کلیدی: آگاهی، نگرش، بهداشت، ایمنی مواد غذایی، سلامت
متن کامل [PDF 1571 kb]   (162 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1400/12/17 | پذیرش: 1401/4/26 | انتشار: 1401/11/26
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Pooyanmehr M, Malekian S. The Survey of Knowledge, Attitude and Practice of people About Food Health and Safety, an Essential Approach to Biosafety: A Case Study of Students in Kermanshah Educational Centers. Journal of Biosafety 2022; 15 (1) :33-50
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-457-fa.html

پویانمهر مهرداد، ملکیان صبا. بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد افراد در باره بهداشت و ایمنی مواد غذایی،یک رهیافت ضروری در ایمنی زیستی: مطالعه موردی از دانش آموزان مراکز آموزشی کرمانشاه. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1401; 15 (1) :33-50

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-457-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 15، شماره 1 - ( 3-1401 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4652