تغییرات اقلیمی و ایمنی زیستی
|
معصومه محمودی میمند* ، منصوره مظاهری |
سازمان ملی استاندارد ایران- پژوهشگاه استاندارد |
|
چکیده: (3495 مشاهده) |
تعیین تاثیرات بالقوه تغییرات قابل پیش بینی اقلیم، بر ایمنی غذا و کنترل آنها در تمام مراحل زنجیره غذایی، از اهمیت ویژهای برخوردار است. هدف، افزایش آگاهی در این زمینه و تسهیل همکاریهای بین المللی برای فهم شرایط تغییر ایمنی غذا و ارائه راهکارهایی برای آن میباشد. عوامل بیماریزای ناشی از غذا، شامل بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، آلودگی مایکوتوکسین و سموم بیولوژی در فرآورده های شیلات و آلودگیهای محیط زیستی در این زمینه با اهمیت میباشند. در این مقاله همچنین به نیاز به توجه کافی به ایمنی غذا در هنگام عمل آوری، اهمیت بیشتری داده شده است تا بتوان شرایط اضطراری ناشی از حوادث اقلیمی شدید را به طور موثری مدیریت کرد. عدم قطعیت زیادی در خصوص مفاهیم احتمالی ایمنی غذا در تغییرات اقلیمی وجود دارد. این مقاله، برخی تاثیرات قابل انتظاری را که توسط یافته های علمی تایید میشوند، مورد بررسی قرار میدهد. |
|
واژههای کلیدی: تغییرات اقلیمی، آلاینده های غذایی، ایمنی، فعالیت های انسانی، تولید غذا |
|
متن کامل [PDF 496 kb]
(2772 دریافت)
|
نوع مطالعه: كاربردي |
موضوع مقاله:
عمومى دریافت: 1393/7/26 | پذیرش: 1397/11/26 | انتشار: 1397/11/26
|
|
|
|