امروزه فعالیتهای شیمیایی، ترکیبات سمی فراوانی را به محیط زیست وارد میکند. ترکیبات آروماتیک، یک دسته وسیع از این گروه هستند. فنل یکی از ترکیبات آروماتیک بسیار سمی است که از طرق مختلف وارد محیط میشود. روشهای مختلف شیمیایی جهت پاکسازی محیط طراحی شدهاند، اما هزینه زیادی داشته و مشکلات فراوانی به وجود میآورند. باکتریهای فراوانی شناسایی شدند که از فنل به عنوان ماده غذایی استفاده کرده و توانایی حذف این ترکیب سمی را دارند. در این پژوهش ژنهای دخیل در تجزیه فنل بررسی شده و تاثیر چند عامل مهم از جمله منبع کربن، نیتروژن و اثر دما بر روی تجزیه فنل مورد بررسی قرار گرفته است.