[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 9، شماره 2 - ( 7-1395 ) ::
جلد 9 شماره 2 صفحات 8-1 برگشت به فهرست نسخه ها
بیوتروریسم در آبزی‌پروری
محمد سوداگر* ، حمیده ذکریائی ، سیده صدیقه حسینی ، بیتاسادات سیدالنگی
دانشگاه علوم کشاورزی و مابع طبیعی گرگان
چکیده:   (3230 مشاهده)
امروزه یکی ازمهم­ترین دغدغه ­های مطرح در دولت­ها و اغلب سازمان­های بین المللی، بهویژه کشورهای درحال توسعه که آهنگ رشد جمعیت از شتاب بیشتری برخورداراست، بحث امنیت و ایمنی غذایی می­باشد. این دو واژه دو مفهوم متفاوت و جدا از یکدیگر را در بر می­گیرند؛ امنیت غذایی اشاره به تامین و در دسترس بودن همیشگی غذا به ازای هر یک از افراد جامعه داشته، در حالی که ایمنی غذایی مفهوم سلامت و بهداشت غذا را در بر می­گیرد. یکی از دلایل اصلی اهمیت بحث ایمنی غذایی در راستای ایمنی سلامت آبزیان و فرآورده­های آن­هاست که در این میان جلوگیری از پدیده بیوتروریسم نقش موثری را ایفا می­کند. بیوتروریسم انتشار عمدی عوامل بیولوژیک است. این عوامل شامل باکتری‌ها، ویروس‌ها و یا سموم‌اند که ممکن است به شکل طبیعی‌شان یا به فرم دستکاری شده انسان باشند. این روش در جنگ‌های نرم انسانی و با هدف حذف رقبای تجاری استفاده می‌شود. در مطالعه حاضر، علت ایجاد، انواع و عوامل موثر بر بیوتروریسم و عوامل کاهنده و یا افزاینده آن مورد بررسی قرار میگیرد.
واژه‌های کلیدی: بیوتروریسم، آبزیان، ایمنی غذایی، امنیت غذایی، آبزی پروری.
متن کامل [PDF 599 kb]   (1264 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/5/21 | پذیرش: 1397/11/15 | انتشار: 1397/11/15
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

sudagar M, zakariaee H, hosseini S S, seyedalangi B S. Bioterrorism in Aquaculture. Journal of Biosafety 2016; 9 (2) :1-8
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-140-fa.html

سوداگر محمد، ذکریائی حمیده، حسینی سیده صدیقه، سیدالنگی بیتاسادات. بیوتروریسم در آبزی‌پروری. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1395; 9 (2) :1-8

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-140-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 9، شماره 2 - ( 7-1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645