امروزه صنعت محصولات دریایی با چالشهای جدیدیرو به رو شده که در آن محصولات پیچیدهتر شده و به فرآیندهایی که نیاز به کنترل شدید در طول فرآوری، ذخیره سازی و توزیع آنها است، نیاز دارند. مفهوم HACCP میتواند ایمنی محصول میگو و افزایش اطمینان مصرف در صنعت میگو را تضمین نماید و همزمان میتواند ایجاد انگیزه برای توسعه صادرات یک کشور با سیستم کنترل مواد غذایی ایمن ایجاد کند. این بررسی در نظر دارد اجرای HACCP را در زمینههای مختلف فرآوری میگو و کاربردهای اصول اساسی HACCP در فرآورده میگو را در ایران بیان کند و اطمینان از ایمنی مواد غذایی دریایی کشور را در چهارچوب برنامه اجرایی سیستم حصپ بررسی کند.