[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 10، شماره 1 - ( 3-1396 ) ::
جلد 10 شماره 1 صفحات 48-40 برگشت به فهرست نسخه ها
اثرات محصولات تراریخته بر سلامت دام
مسعود توحیدفر ، زهرا حاجی برات*
گروه بیوتکنولوژی، دانشکده علوم و زیست فنآوری، دانشگاه شهید بهشتی تهران
چکیده:   (3573 مشاهده)
محصولات زراعی تراریخته نسبت به محصولاتی که به روش سنتی تولید شدند از عملکرد و کیفیت بالاتری برخوردار هستند. برای کشت این محصولات نیاز کمتری به مصرف سموم شیمیایی است. محصولات تراریخته علاوه بر مصارف غذایی، به عنوان علوفه نیز برای دام استفاده می­‌شوند. از جمله محصولات تراریخته قابل مصرف برای دام می‌­توان به سویا، کانولا، پنبه، ذرت و سیب‌زمینی اشاره کرد. تقریبا بیش از ۹۰ درصد سویا و ۷۰ درصد ذرت تراریخته در بخش دامپروری مورد استفاده قرار می­‌گیرد. طبق مطالعاتی که توسط سایر محققان انجام شده، محتویات مواد شیمیایی محصولات تراریخته با همتای غیرتراریخته خود از نظر میزان ترکیب مواد شیمیایی و آمینواسیدی همسان بوده و همچنین هیچ ایجاد حساسیتی در مورد مصرف محصولات تراریخته تا به امروز به تایید نرسیده است. بررسی­‌های صورت گرفته نشان داد که این همانی در بخش ترکیبات، هضم‌پذیری و ارزش علوفه تراریخته وجود داشته است و از جنبه‌های گفته شده با نوع غیرتراریخته آن کاملا مشابه هستند. مطالعه حاضر، مروری بر ملاحظات علوفه تراریخته برای سلامت دام انجام شده است.
واژه‌های کلیدی: تراریخته، مهندسی ژنتیک، دام، آلرژنیسیتی، این همانی
متن کامل [PDF 980 kb]   (2341 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1396/1/23 | پذیرش: 1396/8/17 | انتشار: 1397/8/12
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Tohidfar M, Hajibarat Z. The effects of transgenic crops on animal health. Journal of Biosafety 2017; 10 (1) :40-48
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-175-fa.html

توحیدفر مسعود، حاجی برات زهرا. اثرات محصولات تراریخته بر سلامت دام. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1396; 10 (1) :40-48

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-175-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 10، شماره 1 - ( 3-1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645