[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 12، شماره 2 - ( 7-1398 ) ::
جلد 12 شماره 2 صفحات 94-77 برگشت به فهرست نسخه ها
فرآورده‌های تراریخته و روش‌های نوین شناسایی آن‌ها
معصومه اطهری‌نیا*
عضو هیات علمی پژوهشگاه استاندارد، پژوهشکده غذایی و فرآورده‌های کشاورزی، گروه پژوهشی میکروبیولوژی و بیولوژی
چکیده:   (2714 مشاهده)
به دلیل افزایش جمعیت در سالهای آتی، تامین غذای کافی بزرگترین مشکل جهانی محسوب میشود و به نظر می‌رسد یکی از راههای برآورده کردن این نیاز تولید فرآوردههای تراریخته است. فرآوردههای تراریخته فرآوردههایی هستند که با استفاده از زیست‌فناوری مدرن جهت ایجاد یا افزایش یک صفت مطلوب نظیر افزایش مقاومت نسبت به علفکشها یا بهبود خصوصیات تغذیهای ایجاد میشوند. از مزایای فرآوردههای تراریخته می‌توان به ایجاد مقاومت آنها در برابر آفات، بیماریها و تنشهای غیر‌زیستی اشاره کرد. با توجه به اینکه ایران یکی از کشورهای عضو پروتکل بین‌المللی ایمنی زیستی (کارتاهنا) است و مراجع ذی‌صلاح قانونی، متولی تشخیص اقلام تراریخته و ارزیابی ایمنی آن‌ها هستند، از اینرو شناسایی و بررسی ایمنی این فرآوردهها از اهمیت خاصی برخوردار است. در این مقاله سعی شده است روشهای نوین شناسایی و ردیابی فرآورههای تراریخته مورد بررسی قرار گیرد.
واژه‌های کلیدی: تراریخته، GMO، مهندسی ژنتیک، روش‌های شناسایی
متن کامل [PDF 1083 kb]   (741 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1397/9/14 | پذیرش: 1399/5/16 | انتشار: 1399/5/16
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

atharinia M. Detection of Genetically Modified Maize in Imported Animal Feed. Journal of Biosafety 2019; 12 (2) :77-94
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-266-fa.html

اطهری‌نیا معصومه. فرآورده‌های تراریخته و روش‌های نوین شناسایی آن‌ها. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1398; 12 (2) :77-94

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-266-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 12، شماره 2 - ( 7-1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4660