[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 15، شماره 2 - ( 7-1401 ) ::
جلد 15 شماره 2 صفحات 0-0 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثر حفاظتی میکروکپسول‎های حاوی اسانس مرزه و نمک کلسیم پروپیونات بر خصوصیات کمی و کیفی میوه گلابی رقم اسپادانا
روح اله فرامرزی دوزین، سعید طریقی، آرام بستان، احسان اسکوئیان، الهه معتمدی*
ک پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران
چکیده:   (220 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
واژه‌های کلیدی: درون‌پوشانی، آفت‌کش زیستی، او-سیمن، کلسیم پروپیونات، گلابی رقم اسپادانا، بیماری آتشک
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1401/7/17 | پذیرش: 1401/7/10 | انتشار: 1401/7/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Faramarzi Dozein R, Tarighi S, Bostan A, Oskoueian E, motamedi E. Investigating the protective effect of microcapsules satureja hortensis and calcium propionate on the quantitative and qualitative characteristics of pear fruit "Spadona". Journal of Biosafety 2022; 15 (2)
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-481-fa.html

فرامرزی دوزین روح اله، طریقی سعید، بستان آرام، اسکوئیان احسان، معتمدی الهه. بررسی اثر حفاظتی میکروکپسول‎های حاوی اسانس مرزه و نمک کلسیم پروپیونات بر خصوصیات کمی و کیفی میوه گلابی رقم اسپادانا. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي 1401; 15 (2)

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-481-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 15، شماره 2 - ( 7-1401 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 28 queries by YEKTAWEB 4540