[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 10، شماره 1 - ( 3-1396 ) ::
جلد 10 شماره 1 صفحات 39-29 برگشت به فهرست نسخه ها
تولید اسید استیک توسط سویه بومی Acetobacter sp.M
فوزیه مقدمی*
گروه زیست شناسی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
چکیده:   (3384 مشاهده)

اسید استیک یکی از اسیدهای آلی می باشد که در صنایع غذایی، آرایشی و شیمیایی موارد استفاده فراوانی دارد. تولید این اسید ضعیف عمدتا به روشهای شیمیایی است ولی اسید استیک مورد استفاده در صنایع غذایی، از طریق فرمنتاسیون میکروبی تولید می شود. بررسی سویه های بومی تولید کننده اسید استیک می تواند در استفاده بهینه از آنها جهت تولید اسید استیک موثر باشد از اینرو در این بررسی تعدادی از این باکتریها که از سرکه های خانگی جدا شده بودند مورد مطالعه قرار گرفتند. در بین سویه های مورد بررسی یک سویه بیشترین مقدار اسید استیک را تولید می کرد این سویه Acetobacter sp. M  نام گرفت. بهینه سازی شرایط تولید اسید استیک توسط سویه   Acetobacter sp.M  انجام گرفت. این سویه در شرایط بهینه دما 30 درجه سانتیگراد، دور هوادهی rpm 200 و غلظت اولیه 6٪ اتانول قادر به تولید g/l 45 اسید استیک درفلاسک شیاردار درمدت 18 ساعت بود. تولید اسید استیک در بیوراکتور 2 لیتری نیز با رعایت شرایط بهینه انجام گرفت وبا افزایش میزان هوادهی تا  rpm500، میزان تولید اسید استیک به g/l 55 در مدت 24 ساعت رسید.

 

واژه‌های کلیدی: اسید استیک، استوباکتر، فرمنتاسیون
متن کامل [PDF 956 kb]   (4536 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/8/2 | پذیرش: 1396/5/3 | انتشار: 1397/8/12
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Moghadami F. Acetic acid production by native strain Acetobacter sp.M. Journal of Biosafety 2017; 10 (1) :29-39
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-151-fa.html

مقدمی فوزیه. تولید اسید استیک توسط سویه بومی Acetobacter sp.M. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1396; 10 (1) :29-39

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-151-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 10، شماره 1 - ( 3-1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645