[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 10، شماره 3 - ( 8-1396 ) ::
جلد 10 شماره 3 صفحات 103-90 برگشت به فهرست نسخه ها
استفاده از فناوری نانو به منظور شناسایی باکتری‌های بیماری‌زا و توکسین‌ها درمواد غذایی
حامد عزیزنیا* ، محبوبه سرابی جماب
دانشجوی دکتری گروه زیست فناوری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد، مشهد، ایران
چکیده:   (3651 مشاهده)
بیماری‌های غذایی ناشی از بیماری‌زا‌ها، توکسین‌ها و دیگر آلاینده‌ها، خطری جدی برای سلامتی انسان محسوب می‌شود. روش‌های مرسوم شناسایی باکتری‌های بیماری‌زا و توکسین‌ها زمان‌بر و به طور نسبی سخت هستند که نیاز به تجهیزات مخصوص آزمایشگاهی و افراد مجرب دارند. مواد نانو شامل اکسید فلزات و همچنین نانوذرات فلزی، نانو لوله‌های کربنی، نقاط کوانتومی و دیگر موارد که در این پژوهش به آن‌ها پرداخته شده است، نقش بسزایی در طراحی سنسور‌ها و بیوسنسورها به منظور آنالیز مواد غذایی دارند. در این مطالعه سنسورهای مختلف مبتنی بر مواد نانو که در پژوهش‌های مختلف در اقصی نقاط جهان به منظور شناسایی باکتری‌های بیماری‌زای مواد غذایی و همچنین توکسین‌ها به صورت خلاصه‌ای از اصول‌کار، مزایا و محدودیت‌ها، حساسیت و توانایی استفاده به منظور شناسایی آلاینده‌ها، به صورت خلاصه ذکر شده است.
واژه‌های کلیدی: بیماری‌زا، توکسین، نانو، سنسور، شناسایی
متن کامل [PDF 759 kb]   (3703 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1396/7/18 | پذیرش: 1396/8/23 | انتشار: 1397/11/15
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Aziznia H, Sarabi jamab M. Use of Nanotechnology to Identify Pathogenic Bacteria and Toxins in Food. Journal of Biosafety 2017; 10 (3) :90-103
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-210-fa.html

عزیزنیا حامد، سرابی جماب محبوبه. استفاده از فناوری نانو به منظور شناسایی باکتری‌های بیماری‌زا و توکسین‌ها درمواد غذایی. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1396; 10 (3) :90-103

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-210-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 10، شماره 3 - ( 8-1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645