بخش تحقیقات جنگلها و مراتع، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرمان، ایران
چکیده: (3270 مشاهده)
بیماریهای پس از برداشت یکی از علل اصلی کاهش عرضه محصولات تازه باغی هستند. بروز بیماریهای پس از برداشت میتواند بر کیفیت و محدود کردن عمر انباری محصولات تازه باغبانی تاثیرگذار باشد. در حال حاضر مقررات سختی درکشورهای واردکننده محصولات کشاورزی اعمال میشود. یکی از این مقررات حداقل سطح باقیمانده آفتکش در بخش خوراکی محصولات تازه است. از سوی دیگر بهطور فزایندهای در کشورهای توسعهیافته محصولات ارگانیک در بین مصرفکنندگان محبوبیت پیدا کرده و برای تولید محصول ارگانیک به عاملی طبیعی برای از بین بردن میکروارگانیسمهای گیاهی بهعنوان درمان پس از برداشت نیاز است. استفاده از اسانس در بخش کشاورزی کشور و استفاده از آن بر روی انواع میوه رویکردی نوین است. اسانسهای گیاهی برخلاف ترکیبات شیمیایی با عوارض جانبی برای مصرفکننده همراه نبوده و اثر تخریبی بر محیطزیست ندارند. استفاده از اسانسها میتواند ضایعات حاصل از عوامل بیماریشناسی را کاهش داده و برخی از بیماریهای پس از برداشت محصولات کشاورزی را کنترل کنند.
Darvishi Zeidabadi D, solimani Dehdivan N, Kohi N. Investigating the Effects of Plant Essences on the Control of Post Crop Diseases. Journal of Biosafety 2019; 12 (2) :95-110 URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-295-fa.html
درویشی زیدآبادی داود، سلیمانی ده دیوان نجمه، کوهی نادر. بررسی اثرات استفاده از اسانسهای گیاهی در کنترل بیماریهای پس از برداشت محصولات کشاورزی. فصلنامه علمي ايمني زيستي. 1398; 12 (2) :95-110