[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 17 سال 1403
شماره 2
شماره 1
دوره 16 سال 1402
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 12، شماره 2 - ( 7-1398 ) ::
جلد 12 شماره 2 صفحات 110-95 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثرات استفاده از اسانس‌های گیاهی در کنترل بیماری‌های پس از برداشت محصولات کشاورزی
داود درویشی زیدآبادی* ، نجمه سلیمانی ده دیوان ، نادر کوهی
بخش تحقیقات جنگلها و مراتع، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرمان، ایران
چکیده:   (3270 مشاهده)
بیماری‌های پس از برداشت یکی از علل اصلی کاهش عرضه محصولات تازه باغی هستند. بروز بیماری‌های پس از برداشت می‌تواند بر کیفیت و محدود کردن عمر انباری محصولات تازه باغبانی تاثیرگذار باشد. در حال حاضر مقررات سختی درکشورهای واردکننده محصولات کشاورزی اعمال می‌شود. یکی از این مقررات حداقل سطح باقیمانده آفت‌کش در بخش خوراکی محصولات تازه است. از سوی دیگر به‌طور فزاینده‌ای در کشورهای توسعه‌یافته محصولات ارگانیک در بین مصرف‌کنندگان محبوبیت پیدا کرده و برای تولید محصول ارگانیک به عاملی طبیعی برای از بین بردن میکروارگانیسم‌های گیاهی به‌عنوان درمان پس از برداشت نیاز است. استفاده از اسانس در بخش کشاورزی کشور و استفاده از آن بر روی انواع میوه رویکردی نوین است. اسانس‌های گیاهی برخلاف ترکیبات شیمیایی با عوارض جانبی برای مصرف‌کننده همراه نبوده و اثر تخریبی بر محیط‌زیست ندارند. استفاده از اسانس‌ها می‌تواند ضایعات حاصل از عوامل بیماری‌شناسی را کاهش داده و برخی از بیماری‌های پس از برداشت محصولات کشاورزی را کنترل کنند.
واژه‌های کلیدی: اسانس، بیماری‌های پس از برداشت، محصولات ارگانیک، محصولات باغی، کنترل بیماری‌ها.
متن کامل [PDF 1021 kb]   (970 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1398/3/18 | پذیرش: 1399/5/16 | انتشار: 1399/5/16
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Darvishi Zeidabadi D, solimani Dehdivan N, Kohi N. Investigating the Effects of Plant Essences on the Control of Post Crop Diseases. Journal of Biosafety 2019; 12 (2) :95-110
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-295-fa.html

درویشی زیدآبادی داود، سلیمانی ده دیوان نجمه، کوهی نادر. بررسی اثرات استفاده از اسانس‌های گیاهی در کنترل بیماری‌های پس از برداشت محصولات کشاورزی. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1398; 12 (2) :95-110

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-295-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 12، شماره 2 - ( 7-1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4710