[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 13، شماره 2 - ( 6-1399 ) ::
جلد 13 شماره 2 صفحات 66-51 برگشت به فهرست نسخه ها
نقش مصرف ویتامین‌ها و ترکیبات زیست‌فعال در پیشگیری از ابتلا و درمان کووید-19
زهرا افشاری* ، محمد جوکی
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران
چکیده:   (2263 مشاهده)
شیوع عفونت ویروس کرونای جدید و عامل بیماری کووید-19، تهدیدات قابل توجهی برای سلامت و اقتصاد ملی و بین المللی ایجاد کرده است. در این مقاله برخی گزینههای درمانی مربوط به عفونتهای کروناویروس و همچنین برخی از عفونتهای ویروس های حاوی ریبونوکلوئیک اسید (RNA-VIRUS) را ارائه داده و دریافتیم که درمان های عمومی و درمان های خاص کروناویروس باید در مبارزه با کووید-19 مورد استفاده قرار گیرد. این مطالعه همچنین نشان می دهد که قبل از شروع درمان عمومی باید وضعیت تغذیه ای هر بیمار آلوده ارزیابی شود. با توجه به اینکه در تحقیقات اخیر افزایش سرایت و عفونت ویروس در مبتلایانی که کمبود ویتامین های C و  A دارند، رژیم های حاوی این ویتامین ها در کنار ویتامین‌های E و D و همچنین امگا 3 حاوی پروتکتین D1 احتمالا می‌توانند به عنوان گزینه های امیدوارکننده جهت جلوگیری از عفونت ریه با کروناویروس مورد استفاده قرارگیرند. سلنیوم، روی و آهن به عنوان عناصر موثر در بهبود عملکرد سیستم ایمنی ممکن است بر مهار عفونت های مکرر دستگاه تنفسی موثذ باشند. استفاده از مهارکننده‌های آنزیم های کروناویروس و ترکیبات زیست فعال نظیر فلاوونوئیدها، کلروکین، امودین، پرومازین، دیاریل پتانوئیدها و سینانسرین به عنوان مداخلات اختصاصی می توانند مورد استفاده قرارگیرند.
واژه‌های کلیدی: امنیت غذایی، ایمنی و پایداری، غذا، کرونا، سلامت عمومی
متن کامل [PDF 1290 kb]   (556 دریافت)    
موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/6/1 | پذیرش: 1399/11/27 | انتشار: 1399/12/29
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Afshari Z, Jouki M. The Role of Vitamin Intake and Bioactive Compounds in the Prevention and Treatment of Covid-19. Journal of Biosafety 2020; 13 (2) :51-66
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-347-fa.html

افشاری زهرا، جوکی محمد. نقش مصرف ویتامین‌ها و ترکیبات زیست‌فعال در پیشگیری از ابتلا و درمان کووید-19. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1399; 13 (2) :51-66

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-347-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 13، شماره 2 - ( 6-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645