[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 8، شماره 1 - ( 5-1394 ) ::
جلد 8 شماره 1 صفحات 63-51 برگشت به فهرست نسخه ها
اهمیت مخمرهای تک سلولی در آبزی پروری
آیدا موسویان* ، رامین مناف فر
دانشگاه ازاد اسلامی واحد ارومیه
چکیده:   (3217 مشاهده)
مخمرها سلول­های یوکاریوتی هستند که از نظر اقتصادی، اجتماعی و بهداشتی حائز اهمیت بوده و از نظر صنعتی و بیوتکنولوژیک درتولید آنزیم­ها، واکسن­ها و بعضی از داروهای نوترکیب کاربرد دارند. این تک­ سلولی­ ها در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی نیز کاربرد داشته و عموما از محیط­های طبیعی و یا فلور گیاهان و جانوران تهیه، و پس از شناسایی، بصورت انبوه کشت داده می­شوند. امتیازات ویژه مخمرها ازجمله تولید آسان، سریع و مقاومت بالا به طیف وسیعی از مواد مختلف، موجب شده است که کاربرد فراوانی در آبزی­ پروری داشته باشند. بی­ شک تامین منابع غذایی مناسب و ارزان قیمت، یکی از جنبه­ های مهم در پرورش آبزیان به شمار می­رود. در این میان دستکاری مولکولی و غنی نمودن مخمرها، می­تواند آن­ها را به میکروارگانیسم­هایی با ارزش بالای بیوتکنولوژیک، جهت بهبود کیفیت رشد و بقاء آبزیان تبدیل کند. مخمرها همچنین بعنوان مکمل غذایی در تمامی موجودات تحت مطالعات آزمایشگاهی و پرورشی و حتی انسان توصیه شده ­اند. به ­عنوان مثال مخمر  Saccharomyces cerevisiae از مخمرهای مفیدی است که به فراوانی در صنعت نان بکار می­رود.
واژه‌های کلیدی: مخمر، سلول یوکاریوتی، دستکاری مولکولی، غنی نمودن، Saccharomyces cerevisiae
متن کامل [PDF 559 kb]   (3201 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/2/26 | پذیرش: 1397/11/26 | انتشار: 1397/11/26
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

moosavian A, manaffar R. Importance of single-cell yeasts in aquaculture. Journal of Biosafety 2015; 8 (1) :51-63
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-96-fa.html

موسویان آیدا، مناف فر رامین. اهمیت مخمرهای تک سلولی در آبزی پروری. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1394; 8 (1) :51-63

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-96-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 8، شماره 1 - ( 5-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645