[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 14، شماره 4 - ( 12-1400 ) ::
جلد 14 شماره 4 صفحات 0-0 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی حساسیت‌زایی غذاهای اصلاح شده ژنتیکی از محصولات تراریخته
ساناز همتی، ابراهیم دورانی*
دانشگاه تبریز
چکیده:   (377 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
     
نوع مطالعه: گزارش مورد | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1400/2/22 | پذیرش: 1401/3/16 | انتشار: 1401/3/16
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:


همتی ساناز، دورانی ابراهیم. بررسی حساسیت‌زایی غذاهای اصلاح شده ژنتیکی از محصولات تراریخته. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1400; 14 (4)

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-404-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 14، شماره 4 - ( 12-1400 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 28 queries by YEKTAWEB 4414