[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
دوره 14، شماره 4 - ( 12-1400 )
جلد 14 شماره 4 صفحات 0-0
برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی حساسیتزایی غذاهای اصلاح شده ژنتیکی از محصولات تراریخته
ساناز همتی
،
ابراهیم دورانی
*
دانشگاه تبریز
چکیده:
(377 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده میباشد.
نوع مطالعه:
گزارش مورد
|
موضوع مقاله:
تخصصي
دریافت: 1400/2/22 | پذیرش: 1401/3/16 | انتشار: 1401/3/16
ارسال پیام به نویسنده مسئول
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
20.1001.1.27170632.1400.14.4.2.5
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
همتی ساناز، دورانی ابراهیم. بررسی حساسیتزایی غذاهای اصلاح شده ژنتیکی از محصولات تراریخته. فصلنامه علمي ايمني زيستي. 1400; 14 (4)
URL:
http://journalofbiosafety.ir/article-1-404-fa.html
بازنشر اطلاعات
این مقاله تحت شرایط
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
قابل بازنشر است.
دوره 14، شماره 4 - ( 12-1400 )
برگشت به فهرست نسخه ها
Persian site map -
English site map
- Created in 0.05 seconds with 28 queries by YEKTAWEB 4414