[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 17 سال 1403
شماره 2
شماره 1
دوره 16 سال 1402
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تکنیک ریزپیوندی و کاربردهای آن در کشاورزی
سعید سهیلی وند *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر آب آلوده و فلزات سنگین بر سلامت گیاه و انسان و نقش گیاه پالایی در کنترل آن
محمد فضلی *، محمد امیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد افراد در باره بهداشت و ایمنی مواد غذایی،یک رهیافت ضروری در ایمنی زیستی: مطالعه موردی از دانش آموزان مراکز آموزشی کرمانشاه
مهرداد پویانمهر *، صبا ملکیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر واکسن‌های مؤثر بر سارس‌کروناویروس-2: معرفی استراتژی‌های تولید و کارایی واکسن‌ها
ماتیا سادات برهانی *، سپهر عدلو، نرگس شکاریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سنتزسبز نانوذرات طلا با استفاده از عصاره نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) و برسی اثرات ضد باکتریایی آن
حمید دهقان زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد ماکرو و میکروجلبک‌ها و ترکیبات زیست‌فعال و فیتوشیمیایی آنها در صنعت غذا برای تهیۀ غذاهای فراسودمند
ندا فلاح، بهزاد محمدی *، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 0 queries by