Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of Biosafety
فصل نامه علمی ایمنی زیستی
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 10, Number 4 (2018-2)
The embryo production through maturation, fertilization and extracorporeal culture of oocytes in three stages IVM, IVF and IVC
تولید رویان از طریق بالغ کردن،لقاح و کشت برونتنی تخمکها طی سه مرحله IVM ، IVF و IVC
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Production of herbicide-resistant transgenic plants
تولید گیاهان تراریخته مقاوم به علفکش بستا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Blood vascular: the overview on the morphology, the function, and the specialization during development and differentiation
رگهای خونی: مروری بر ریختشناسی، عملکرد و تخصصیافتگی آنها در طول نمو و تمایز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
DNA Vaccines and immune response
دی. ان. ا واکسن ها و سیستم ایمنی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of pesticides in the reduction of biodiversity of beneficial insects
نقش سموم در کاهش تنوع زیستی حشرات مفید
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A review of food allergies, and new ways to identify them in food
مروری بر آلرژیهای غذایی و روشهای نوین شناسایی آنها در موادغذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A Review on the Main Methods of Microencapsulation and Nanoenvelopment of Probiotics
مروری بر انواع روش های میکروریزپوشانی و نانو پوشش دهی باکتری های پروبیوتیک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A review of the methods Synchronization of estrus and stimulation of ovulation in ruminants
مروری اجمالی بر روشهای مختلف همزمانسازی فحلی و تحریک تخمکریزی در نشخوارکنندگان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Factors affecting tissue culture and gene transfer methods to wheat
فاکتورهای موثر در کشت بافت و روشهای انتقال ژن به گیاه گندم
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Manipulating the pathway for the synthesis of carotenoids to improve the quality of food products through biotechnology
دستکاری مسیر سنتز کاروتنوئیدها جهت بهبود کیفیت محصولات غذایی از طریق بیوتکنولوژی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles