[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
هزینه مقاله
منشور اخلاقی COPE
مقالات در انتظار انتشار
لیست داوران
آمار نشریه
راهنمای نگارش
دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99
دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله انگلیسی
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
فرم تعارض منافع مقاله
فرم تعهدنامه نویسندگان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
شماره های چاپ شده
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
دوره 15، شماره 3 - ( 9-1401 )
برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص ضد میکروبی اسانس گیاه Malabaila secacul جمع آوری شده از استان فارس
حسین هداوند میرزایی
*
،
مهدی زارع
،
سید محمد حسینی
چکیده
(519 مشاهده)
مروری بر اهمیت و مسیر تجاری سازی فرآوردههای بیوکنترل میکروبی کشاورزی در ایران
تکتم عطایی سلامی
*
،
غلامحسین شهیدی بنجار
،
اکرم صادقی
،
حسن دارم
چکیده
(365 مشاهده)
بررسی ایمنی استفاده از باکتریوفاژها در درمان و کنترل زیستی
آمنه الیکائی
*
،
اعظم علی اصغری وشاره
چکیده
(617 مشاهده)
مرورری بر رویکردهای دستیابی به بیشینه بهره وری تولید مناکینون از باسیلوس سوبتلیس
مجید عزیزی
*
،
سعید سهیلی وند
چکیده
(389 مشاهده)
بررسی تأثیر سایبان بر برخی ویژگیهای کیفی انگور بیدانه سفید و بیدانه قرمز
ص. 14-1
فرزاد آزادشهرکی
*
،
قاسم زارعی
،
داود مومنی
،
راضیه محمودی
چکیده
(872 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(185 دریافت)
معرفی کاربرد باکتریهای پروبیوتیک برای حفظ کیفیت فیله آبزیان
ص. 36-15
مینا سیف زاده
*
چکیده
(688 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(135 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4624