You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی انواع فست فود و بیماریهای جسمی و روحی حاصل از مصرف آن منصوره سلیمانی
*، محمد امیدنژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
القاء جهش از طریق TILLING: روشی مناسب جهت بهبود محصولات زراعی مهرآنا کوهی دهکردی
*، منیژه رحیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی شاخصهای فساد شیمیایی و میکروبی دو نوع برگر تولیدشده از ماهی و گوشت قرمز افشین فهیم، طوبی شفیقی، مینا سیف زاده، مونا خبازکار املشی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
نانوذرات نقره: بررسی روشهای سنتز شیمیایی و زیستی و بررسی رفتار ضد باکتری آنها زینب فرخی، مجتبی کنویسی، علی آیتی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
پپتیدهای ضدمیکروبی عامل مهم ایمنی زیستی در موجودات زنده چند سلولی عیسی جبله، مجید کزازی
*، احمد آسوده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی آلودگی میکروبی گیاهان ادویهای عرضه شده در عطاریهای ارومیه وحید کاروانی
*، مهران مجرد آشنا آباد
چکیده -
متن کامل (PDF)
عملکرد نانوسنسورها در پایش و مدیریت گازهای ناشی از معدنکاری زغالسنگ با نگرشی بر سینهکارهای P8/TG و P8/MG معدن زغالسنگ مرکزی پروده طبس محمدامین زارعی درمیان
*، مطهره وکیلی فتح آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد ویروسهای گیاهی به عنوان ناقل برای تولید واکسنهای خوراکی در گیاه زهرا زائر، داود کولیوند
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue