Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of Biosafety

فصل نامه علمی ایمنی زیستی



Volume 10, Number 4 (2018-2)


The embryo production through maturation, fertilization and extracorporeal culture of oocytes in three stages IVM, IVF and IVC
تولید رویان از طریق بالغ کردن،لقاح و کشت برون‌تنی تخمک‌ها طی سه مرحله IVM ، IVF و IVC
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Production of herbicide-resistant transgenic plants
تولید گیاهان تراریخته مقاوم به علف‌کش بستا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Blood vascular: the overview on the morphology, the function, and the specialization during development and differentiation
رگ‌های خونی: مروری بر ریخت‌شناسی، عملکرد و تخصص‌یافتگی آن‌ها در طول نمو و تمایز
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

DNA Vaccines and immune response
دی. ان. ا واکسن ها و سیستم ایمنی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of pesticides in the reduction of biodiversity of beneficial insects
نقش سموم در کاهش تنوع زیستی حشرات مفید
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

A review of food allergies, and new ways to identify them in food
مروری بر آلرژی‌های غذایی و روش‌های نوین شناسایی آن‌ها در موادغذایی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

A Review on the Main Methods of Microencapsulation and Nanoenvelopment of Probiotics
مروری بر انواع روش های میکروریزپوشانی و نانو پوشش دهی باکتری های پروبیوتیک
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

A review of the methods Synchronization of estrus and stimulation of ovulation in ruminants
مروری اجمالی بر روش‌های مختلف همزمان‌سازی فحلی و تحریک تخمک‌ریزی در نشخوارکنندگان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Factors affecting tissue culture and gene transfer methods to wheat
فاکتورهای موثر در کشت بافت و روش‌های انتقال ژن به گیاه گندم
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Manipulating the pathway for the synthesis of carotenoids to improve the quality of food products through biotechnology
دستکاری مسیر سنتز کاروتنوئیدها جهت بهبود کیفیت محصولات غذایی از طریق بیوتکنولوژی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles